“Дід божевільний, чи що?”: Кополовець жорстко пройшовся по Мірчі Луческу

Колишній півзахисник «Карпат» Михайло Кополовець прокоментував слова головного тренера «Динамо» Мірчі Луческу «Не варто прирівнювати спортсменів з Росії до російської армії в Україні, олігархів і самого Путіна».

– Луческу сказав, що українці та росіяни – один народ, що спорт в Росії не має страждати.

– Луческу? Хай їде до Румунії й там, б###ь, розказує. Я б подивився, якби в його країні таке беззаконня творилося. Цей дивак працював там (в Росії – прим.), в нього якісь зв’язки залишилися. Краще хай мовчить, чим щось говорить. Або говори щось розумне, або мовчи. В нашій країні війна.

А має страждати чи не має страждати спорт… А чому наші діти мають страждати? Чому вони мають залишати свої домівки й невідомо на скільки їхати в інші країни? Дід божевільний, чи що? «Спорт не має страждати». А чому наші батьки, діти та жінки мають страждати? Чому наші люди мають гинути? А в нього «спорт не має страждати». Давайте пограємо у футбол, відновимо чемпіонат і робитимемо вигляд, що нічого не було.

Тому, Луческу, ти краще йди до іншої команди. А ще краще — закінчи з футболом після таких слів, відпочивай на пенсії. Спорт не має страждати… Ну це просто нереально, він вбив мене, – сказав Кополовець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *