“Пишу раз в три дні”: Олександр Алієв зізнався, що майже не спілкується з батьками

Екс-гравець збірної України і київського Динамо Олександр Алієв розповів, що його батьки занадто сильно потрапили під вплив телевізора в РФ, тому зараз їхнє спілкування звелось до мінімуму.

“Я не маю в Хабаровську ні рідні, ні друзів – нікого. Залишилися лише хлопці, з якими я розпочинав футбольну кар’єру. Можна сказати, що це мої знайомі. А в Росії так, мешкають мої батьки. Я вже 23 роки живу в Україні, у Києві. Я вважаю себе українцем.

Спочатку батьки мені не вірили, казали, що у нас тут фашисти і нацисти, щоб я нікуди не ліз, тому що вони йдуть вбивати. Я сказав: Що ви дивитеся по цьому телевізору, який показує у вас в Росії. Я все чудово бачу на власні очі, стою під кулями, бачу, як плачуть мої діти і вмирає мирний народ». Вони бачать там зовсім інше.

Якщо в нас показують по телевізору, що ми ловимо мародерів і прив’язуємо їх до стовпів, це нібито робить нас нацистами. Там показують і кажуть зовсім протилежне. Я одразу сказав батькам: «Вибачте мене, але я бачу, що ви дуже зомбовані».

Не скажу, що часто спілкуюся з батьками, але мати є матір’ю. Я їй за все вдячний. Вона попросила, щоб я писав, казав, як у мене справи. Можу написати раз на 3 дні і сказати, що мені все добре”, – сказав Олександр Алієв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *