Екс-легіонер Металіста і Таврії: Дуже важко від того, яку несправедливість переживає український народ

Колишній легіонер Таврії (10 матчів в УПЛ) та харківського Металіста (11/2) Давід Каяду розповів, що думає про ситуацію в Україні в коментарі для португальских ЗМІ.

“Ситуація в Україні? В останні кілька днів мені було важко переварити таку жорстокість та несправедливість, від яких постраждав український народ. У 21 столітті така ситуація є неприпустимою. Ще більший смуток викликає в мене те, що кілька колишніх товаришів по команді, тренерів та менеджерів переживають таку ситуацію. Я прокидаюся щодня з надією побачити новини, які покладуть край стражданням усіх цих людей.

Виключення російських клубів та збірної? Я намагаюся бути дуже тактичним у таких думках щодо таких ситуацій. Я залишаю питання: чи дали санкції бажаний результат? Санкції та заходи, вжиті проти всього російського народу, змусили вашого президента припинити всі злочини, які він скоїв на Україні перед усіма сім’ями?

Чи покладуть ці заходи миттєвий кінець стражданням тих, хто перебуває там, тих, хто втратив членів сім’ї, або тих, хто був змушений тікати і покинути все? Що я бачив, так це те, що для такої людини, як Путін, все це не стосується її безпосередньо, тому вона з усією холоднокровністю, спокоєм і гордістю може визнати, що її дії ідуть за планом“, – сказав Давід Каяду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *