Євген Селезньов дуже розчарований, що свого часу переходив до ФК Кубань

Форвард ФК Минай Євген Селезньов зізнався, що дуже шкодує, що свого часу грав в росії, а також надіється, що військові РФ скоро покинуть територію України.

“Це була моя велика помилка, що я працював у Росії. Е###ь окупантів у рот! Для мене є різниця між росіянами та тими, хто напав. Не всі у Росії це підтримують. Тут справа не в тому чи російський ти. Ти або людина і мислиш правильно чи ні.

Спілкувався з деякими росіянами, вони не розуміють, що у нас відбувається і не вірять у це. Кажуть, що прийшли нас захищати і в усьому винна Америка. Кого ви б###ь захищаєте і від кого? Ви бомбите наші будинки! Я не просив, щоб мене боронили. Ви що з глузду з’їхали, тут люди гинуть.

Вони кажуть, що у нас є фашисти. Який я фашист? У мене прадід тричі в танку горів, орденоносець. Він що фашист? Я до фашизму належу дуже негативно, але які ми фашисти? Що в них у головах?

Я не розумію, коли вони кажуть, що ми брати, а потім ідуть нас убивати. Хрінові ви «брати»! Якщо ви називаєте нас братами, то знайте — брат брата не вбиває. Зараз мене цікавить тільки одне – коли звідси підуть ці тварини. Тут ним не зоопарк, а Україна“, – сказав Євген Селезньов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *