Іменитий український тренер: З Тимощуком треба поговорити, потім дати оцінку

75-річний екс-тренер збірної України – про війну з Росією та колишніх підопічних.

— Як ви ставитеся до Тимощука, який продовжує працювати у Росії під час війни і не висловлює своєї позиції?
— Я не маю права його судити. За час моєї роботи з ним нічого поганого про Тимощука сказати не можу. Я підтримую у цьому плані Ващука, який сказав, що треба почекати, доки Анатолій висловиться. Потрібно поговорити з Толею.

— Але Толя не йде на контакт.
— На нього вже вилилося дуже багато бруду, але його позиція поки що не відома. Він видатний футболіст та приніс чимало користі українському футболу.

— Зараз у багатьох людей до нього претензії не як до футболіста, а як до людини.
— Тут дуже багато моментів, на які дуже важко відповісти. Потрібно дивитися на ситуацію з різних сторін, адже ми не знаємо всієї підноготної, тому не хочу торкатися цієї теми, а тим більше засуджувати її.

— Інший приклад — Олександр Алієв, котрий вступив у тероборону. Скажіть чесно, чи здивувалися рішенню колишнього динамівця?
— Багато українських футболістів пішли до тероборони. Головне, щоб вони приносили користь. Мені приємно читати про переконання Алієва, якщо вони щирі. Честь йому і хвала, а потім побачимо. Можливо, Сашко переосмислив усі свої футбольні позитивні та негативні справи, а тепер хоче знайти себе у подальшому житті. Такі речі можна лише вітати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *