Екс-гравець збірної України висміяв Тимощука та підтримав Юрія Вернидуба

Півзахисник Колоса Андрій Богданов поділився думками про Анатолія Тимощука та Івана Ордеця, які продовжують працювати в Росії.

Бог їм суддя. Тимощук – це взагалі г##дон. Щодо Ордеця я не знаю, що він собі думає, куди пропав і де сховався. У ситуації, коли твоя країна потрапила до такого трагічного становища, люди показують свою сутність.

По тому, як вони поводяться і як допомагають один одному, багато стає зрозуміло. Отже, бог їм суддя. Він їх покарає.

Одна річ, коли людина розмальовується у кольори українського прапора, бігає із прапором і кричить, який він суперпатріот, як це робив Тимощук.

Ці дії – не показник патріотизму. Показник патріотизму – це коли людина під час сьогоднішніх подій захищає нашу країну, не ховається, а допомагає, щоб Україна була цілісною країною, яка не втратила своєї нації та зберегла цивілізацію.

Навіть не знаходжу слів, щоб описати хто Тимощук після цього. Я відчуваю огиду до таких людей. Не хочу про них знати та не хочу про них говорити. Навіть гнилим його назвати не можу – це надто м’яко. Алієв правильно про нього сказав.

Зовсім інша справа – Юрій Миколайович Вернідуб, який покинув Шериф і вступив до ЗСУ. Величезна повага до нього та інших людей, які зараз допомагають Україні.

Незалежно від того, хто це – тероборона, воїни, які стоять на передовій чи люди, які займаються гуманітарною допомогою. Низький уклін їм усім“, – сказав Андрій Богданов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *