“Якби він був тут, то пішов би воювати” Віталій Кварцяний заступився за Анатолія Тимощука

Легендарний тренер луцької Волині Віталій Кварцяний поділився думкою про відсутність позиції у тренера Зеніта Анатолія Тимощука стосовно нападу Росії на Україну. Варто зазначити, що Тимощук починав кар*єру саме в його клубі і сам зЛуцьку.

“Я що можу сказати? Одним махом не перекреслиш його як людину, спортсмена, футболіста, який провів понад 140 матчів за збірну України. Ми думаємо, що у нього серце, можливо, глибоко. Не так глибоко, можливо, сидить те, що він згоден з тим, що якісь його дії не зовсім правильні. Мені важко сказати, бо я запам’ятав його з позитивного боку.

Він з України, я впевнений. Якщо він зараз візьме ніж чи сокиру, чи автомат і піде проти «Газпрому» чи піде на проросійську агітацію – мені це зараз незрозуміло. Мені важко сказати, у нього своя думка. Може, він збирається… Ми зараз його обругаємо, а він завтра скаже: «Застреліть мене, я хочу загинути за Україну», – чи скаже Путіну, що він х#й моржовий і все таке.

Не може людина за тиждень змінити свою думку. Напевно, він невиїзний чи пов’язаний якимось контрактом, щось його там стримує. Наскільки ми його всі знаємо, що він – патріот України.

Якби він мав можливість десь тут воювати чи піти блокпости захищати – думаю, він би пішов чи агітував би українців, наших волинян з тим всім. Одним словом сказати, що він злісний злочинець чи зрадник України, важко на 100%.

Шкода, що він мовчить і не висловлює свою думку. Якби він щось сказав би на користь України, нічого йому б за це не було. Він мусить щось сказати, зробити якісь дії, щоб виправдатись, довести свій авторитет і те, що його серце лежить з Україною“, – сказав Віталій Кварцяний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *