Шахтар назвав 5 гравців, яких не продасть ні за які гроші

Керівництво «Шахтаря» доручило різним агентам підшукувати нові клуби для всіх бразильських легіонерів команди, щоб відпустити тих на правах оренди чи повноцінного трансферу.

З 13 наявних у складі бразильців «гірники» готові розлучитися з усіма, окрім Додо, Марлона, Педріньо, Давіда Нереса та Фернандо. На них дозвіл на пошук нового клубу для агентів не поширюється.

У той же час представники зазначеної п’ятірки гравців очікують на правові гарантії та додаткові роз’яснення від ФІФА, яка відкрила спеціальне трансферне вікно для легіонерів з УПЛ з терміном роботи до 7 квітня.

Зокрема, агенти Додо, Марлона, Педріньо, Давіда Нереса та Фернандо вважають, що якщо війна в Україні триватиме ще кілька місяців, то ФІФА має дозволити іноземним футболістам в односторонньому порядку розривати контракти та шукати собі нові клуби на правах вільних агентів із можливістю підписання повноцінних довгострокових контрактів.

Очікується, що ситуацію буде врегульовано найближчим часом, коли фахівці ФІФА таки оприлюднять додаткові роз’яснення за принципами роботи спеціального трансферного вікна для УПЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *