Олег Лужний назвав двох екс-гравців Арсенала, які запропонували йому допомогу

Український екс-гравець лондонського Арсеналу Олег Лужний дав інтерв*ю англійським ЗМІ, в якому заявив, що вступив до тероборони, а також про те, що деякі екс-одноклубники вже пропонували допомогу.

“Патрік Вієйра і Жиль Гріманді дуже-дуже стурбовані і запропонували підтримку. Як і всі віддані українці, я зараз в Україні. Всі наші люди захищають нашу Батьківщину. Я пішов у війська територіальної оборони.

Ситуація дуже напружена, сирена звучить три-чотири рази на день, вночі теж. Людям доводиться несамовито кидатися в бомбосховища. Жінки з маленькими дітьми не розуміють, що відбувається, їм страшно. Цілі міста і селища обстрілюються та руйнуються, люди залишаються без газу, світла, води та їжі.

Але наша нація як ніколи єдина. Ми не здамося, кожен намагається допомогти чим може.

Я підтримую всі санкції. Люди, які займаються спортом, є частиною нації. Коли нація обирає президента, вона також несе відповідальність за дії обраного президента. Якщо мовчать – значить, підтримують те, що зараз відбувається: вторгнення в мирну країну.

Російський спорт може і повинен говорити зі своїм президентом, щоб зупинити війну. Бомбардувати мирних людей у 21 столітті, які не завдали шкоди Росії? Це поза розумінням. Те, що роблять росіяни, це велика загроза не тільки для України, але українська армія – наші герої, ми зараз захищаємо всю Європу.

Впевнений, що всіх моїх колишніх одноклубників хвилює поточна ситуація, єдине, що у них немає мого нового номера телефону. Дуже вдячний своїм одноклубникам, які мене підтримують.

Надзвичайно вдячний і пишаюся нашими воїнами, які нас захищають! Я вдячний нашому президенту Володимиру Зеленському, який так віддано стоїть за Україну і наш народ“, – сказав Олег Лужний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *