Андрій Шевченко: Я захоплююсь армією України

Колишній тренер збірної України Андрій Шевченко розповів, як світ допомагає нашій країні протистояти вторгненню РФ.

Захоплююсь нашою армією. Ми героїчно захищаємо нашу країну. Кожен має свій фронт. Ми як спортсмени, відомі люди – маємо говорити світові про цю ситуацію, що відбувається в Україні.

Ми повинні стукати в кожну двері, щоб світ почув нас і допомагав. Мені справді хочеться передати ситуацію, яка відбувається у світі, щоб український народ, який перебуває в Україні, знав – у нас величезна підтримка.

Практично немає такої країни, яка не відгукнулася б на поклик українського народу. Польща, Румунія, Німеччина, Італія, Великобританія, всі країни Європи відчинили двері для України. Сьогодні прийняли більше ніж 1,5 млн наших людей.

Люди організовані, працюють фонди. Йде повна підтримка. Весь світ згуртувався довкола цієї війни. Хочу щоб кожен українець, кожен захисник країни знав – вас підтримують. Весь світ пишається вами.

У Великій Британії всі футбольні клуби відгукнулися на ситуацію в Україні. Вони готові приймати українських дітей, щоби вони тренувалися в академіях клубів АПЛ. Наразі буде проведено серію переговорів, щоб оформити документи. Потрібно отримати дозвіл. Постараємось дуже швидко це оформити.

Я на зв’язку із федерацією футболу. Відкриватимуться спортивні табори. Потрібно зробити все, щоб діти, які виїжджають із міст України, змогли тренуватись або на території Західної України, або це вже буде на території інших країн.

Потрібно зробити, щоб вони змогли адаптуватися та жити нормальним життям“, – сказав Андій Шевченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *