Алан Ауссі: Деякі гравці Вереса намагаються допомогти людям, доставляючи їжу та воду

Захисник Динамо Алан Ауссі, який декілька тижнів тому був арендований Вересом, розповів, що відчуває в зв*язку з атакою РФ на Україну.

Це був найгірший тиждень. Моя країна і близькі знаходяться в великій небезпеці. Я в безпеці, але не можу сказати це за всіх своїх рідних і друзів, і мене це дуже хвилює.

Бабуся сидить у квартирі в Києві. Вона не може вийти, щоб купити продукти, тому що це може бути її остання прогулянка. Один близький друг пішов в армію, інший якось встиг виїхати з Харкова і розповів мені, що біля його будинку йдуть танкові бої. Колишній мій одноклубник по академії, який живе у Вінниці, розповів мені, що біля його будинку вони зловили групу російських диверсантів, які залишали позначки для російської армії та повітряних сил – показали їм, де приземлятися і куди скидати бомби. Це найгірший з можливих жах.

Деякі гравці «Вереса» намагаються допомогти людям, доставляючи їжу та воду. Інші намагалися влаштуватися в територіальну оборону, але їх не взяли, оскільки місця не залишилося. Є й такі, хто з дружинами та дітьми ховається від бомб та окупантів в підвалах. Це страшно.

На даний момент клуб не може дати нам особливої ​​допомоги. Керівництво попросило нас зрозуміти, що зараз такий важкий час і вони нічого не можуть зробити. У деяких гравців закінчуються гроші. У нас це все відбувається в реальному житті, але наші люди дуже згуртовані і кожен допомагає один одному як може“, – сказав Алан Ауссі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *