Легіонер Шахтаря заявив, що не бажає повертатись в Україну

Гравець донецького Шахтаря Маркос Антоніо дав інтерв*ю бразильскій пресі, в якому розповів, що здогадувався, що в Україні буде війна. Також атакуючий гравець зізнався, що не хоче повертатись в Україну.

Я очікував, що Шахтар більше нам допоможе. Що не змусить нас повернутися в Україну, розумієте? Ми бачили новини і розуміли, що війна буде. У нас була зустріч, ми обговорювали це питання, але клуб завжди казав, що нічого не буде, і що можна повернутися. Але було ясно, що це станеться.

Я сподівався не повернутися в Україну, залишитися в Туреччині чи поїхати до Бразилії. Ми повернулися, а через чотири дні почалася війна.

Рішення щодо майбутнього ще не ухвалене. Клуб виплатив місячну зарплату, і тепер залишається чекати на щось хороше для них і для нас. Не час втрачати голову.

Найближчим часом наші агенти поговорять із Шахтарем. Побачимо, що станеться. Зараз час молитись і сподіватися, що все це закінчиться. Але після того, що я пережив в Україні за останні дні, я сподіваюся, що більше туди не повернуся“, – сказав Маркос Антоніо.

Футболіст в цьому сезоні провів 28 зустрічей в усих турнірах і забив 3 голи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *