Юрій Вернидуб дав відразу декілька компліментів Володимиру Зеленському

Головний тренер «Шерифа» Юрій Вернидуб поділився думками про вторгнення військ РФ в Україну.

«Не можу зрозуміти Путіна та його оточення. І не можу зрозуміти росіян, які не проти нього. Розумію, що багато громадян Росії не усвідомлюють, що відбувається. У Росії все показують не так, як є. Кажуть, що звільняють нас. Але від чого? Вони казали, що ми фашисти, нацисти…

Навіть не можу знайти слів, щоб описати, що вони роблять. Вони атакують будинки мирного населення, але кажуть, що вразили військову інфраструктуру. Вони брешуть.

Не сумніваюся, що Україна виграє цю війну. Не можу думати ні про що інше. Я в цьому впевнений. Бачив, як ця трагедія об’єднала нас як націю. Маю велику повагу до Володимира Зеленського. Що б про нього не говорили. Я голосував за нього. Люди називали його клоуном, але він показав, що справжній лідер.

Він чесний.Теж робив помилки, але нормально для всіх помилятися. Уявляю, як важко керувати країною. Не сумніваюся, що він хороша людина. У нас є президент, який буде діяти правильно. Я вірю в нього.

Думаю, мир настане лише тоді, коли ми переможемо. Вважаю, вимоги Росії неможливо виконати. Ми не відступимо. Діалог потрібен, але ми не задовольняємо їхні ультиматуми. Ми бачимо, що переговори відбуваються. Сподіваюся, у них вистачить мізків, щоб зупинити цю війну. По-перше, я сподіваюся, що діти і жінки більше не вмирають. Це найголовніше.

Хочу подякувати Європи за підтримку. Багато дітей і жінок виїхали в інші країни. Вдячний цим країнам за це. Дякую всім за підтримку. Знаю, що вони самі стоять перед важким вибором. Думаю, вони усвідомлюють, що зараз Україна є щитом для всього континенту», – сказав Юрій Вернидуб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *