Віктор Коваленко звернувся до жителів рідного Херсону

Півзахисник збірної України та Спеції Віктор Коваленко звернувся до жителів Херсона, до якого вторглися війська Російської Федерації.

“Дорогі українці, дорогі херсонці. Як ви знаєте, моє рідне місто Херсон окупували російські війська. До цього там літали російські бомби та російські ракети.

Я щодня на зв’язку зі своїми рідними, друзями, і це важко називати зв’язком. Моя сьогоднішня розмова з братом тривала 20 секунд. Вони глушать нам зв’язок, вони обрізають інтернет, по телевізору лише російські новини.

Чому? Вони бояться показати правду? Хочу звернутися до херсонців. Я знаю, в якій ми тяжкій ситуації зараз, але будьте сильні, тримайтеся.

Так само я знаю, що зараз привозять багато російської масовки та їхніх камер – вони хочуть показати, що на них чекали, що їм тут раді. Це не так, їм тут не раді, їх тут ніхто не чекав, ми жили у гарному, чудовому місті Херсоні, мирному та доброзичливому.

Херсонці, не ведіться на ці провокації, не будьте масовкою для їхніх телекамер, не підходьте до них і не вірте. Тому що наш президент та наші сили України не забувають своїх. Ми прийдемо і заберемо це місто назад. Україна понад усе. Херсон – це Україна”, – сказав Коваленко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *