Юрій Вернидуб: Добирався додому 11 годин, твердо вирішив вступити до лав ЗСУ

Головний тренер “Шерифа” Юрій Вернидуб дав розгорнуте інтерв’ю британському виданню BBC, в якому розповів докладніше про ухвалене рішення вступити до лав української армії, а також про те, як у нього йдуть справи зараз.

Ми прилетіли до Яси, потім автобусом поїхали до Тирасполя у п’ятницю ввечері, а в суботу вранці я вже вирушив до України і прибув туди у неділю. Дорога додому зайняла 11 годин через Одесу, потім Кіровград, Кривий Ріг та Запоріжжя – але я не можу сказати, що було тяжко.

Не хочу брехати: коли я повернувся додому, то побачив багато сильних чоловіків, які залишали країну. Якщо вони повернуться назад, я буду радий. Я розумію, що вони поїхали зі своїми сім’ями до Молдови, Румунії тощо. З наших країв багато чоловіків поїхало… чоловіків із Харкова, Запоріжжя, Луганська, Донецька. У цей момент я зрозумів, що не можу зробити так само. Я сказав собі, що коли приїду додому, то піду і запишуся.

Близькі люди намагалися мене зупинити – моя дружина, діти, онуки. Але я наполіг на своєму, і радий, що дружина мене підтримала. Вона знає мій характер: якщо я вирішив, то не зміню його.

Ми могли б поїхати до Молдови, і така можливість все ще є для моїх дітей та їхніх дружин, для моїх онуків. Але ми з моєю дружиною напевно залишаємось тут“, – сказав Юрій Вернидуб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *