Дуже сильні слова: Олександр Шовковський висловився про війну в Україні

Знаменитий воротар Олександр Шовковський написав сильний пост в інстаграмі, де фактично передав почуття всіх українців, які зіткнулися з воєнним вторгненням Росії.

“6 день повномасштабної війни з боку росії. 6 день страждань нашого народу. Вже 6-й день, як вбивають мирне населення та руйнуються наші міста та села. 6-й день жаху, болю та страждань. Але…

6-й день єднання всієї нашої нації. 6-й день зростання ненависті до всього, що пов’язане з росією. 6-й день розуміння всього світу, що таке ви…

Хочеться бути беземоційним. Хочеться бути терпимим… Хочеться просто бути… жити, мріяти, любити, чимось захоплюватися, насолоджуватися життям і дарувати, і отримувати радість…

А люди моляться і проклинають росію і весь ваш чортів “русскій мір”… Там де ви торкаєтеся чогось – там завжди біль та сльози, як та чума на планеті, яку хочеться спалити та закопати, щоб і згадки не було жодної… Ви прийшли нас звільняти, але вбиваєте дітей і матерів, синів та дочок та батьків.

Ви руйнуєте наші міста та села, але ви не розумієте, що знищуєте самі себе. Ви хочете дарувати нам свободу, але забираєте життя.

Свобода – це не те, що можна дати, це те, що забрати не можна! Перемога все одно буде з нами, бо Malum se ipsum devorat – Зло пожирає саме себе!

Горіти вам у пеклі!

Слава Україні

Слава Нації

Слава ЗСУ

Слава українцям

Україна — понад усе”, – написав легендарний екс-гравець Динамо Київ.

24 лютого, о 5:00 збройні Сили РФ почали інтенсивні обстріли підрозділів ЗСУ на сході України, завдали ракетно-бомбових ударів по аеродромах у Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних сил України. Водночас агресор почав артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *