Тренер Шахтаря Де Дзербі: Ми поїдемо додому, а мої 18-річні візьмуться за зброю?

Головний тренер «Шахтаря» Роберто Де Дзербі заявив, що дуже переймається долею українських футболістів команди, особливо молодих її членів.

«Я страшенно переживаю за українських футболістів. Хтось тут один, когось можуть призвати до армії, навіть 18-20-річних. Ми поїдемо додому, а вони візьмуться за зброю? Мене зводить з розуму те, що я нічим не можу їм допомогти. Ті, хто не розуміється на футболі, у побудові команди, у тому, що таке відповідальність, можуть прийняти мене за зануду, але мені шкода бачити своїх хлопчиків такими».

«В останні дні на напад чекали всі, мабуть, крім України. Тут такого ніхто не очікував. Я не знаю, чи думали вони про щось інше, але ніхто не міг уявити собі такого. Два дні тому, о 22:00, мені підтвердили, що на 70% наступний матч чемпіонату буде зіграний у Харкові. Посольство переконувало нас поїхати, але ніхто цього не зробив. Я тренер доти, доки чемпіонат не призупинять… У клубі мене заспокоїли, сказавши, що це медійний галас. Інакше я вже із задоволенням повернувся б додому», – сказав Де Дзербі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *