Журналист Михаил Ткач опубликовал фото побитой машины Александра Ярославского

Известный украинский журналист Михаил Ткач у себя в facebook опубликовал детали ДТП с участием машины из кортежа Александра Ярославского. Он также опубликовал фото “гелика” с вмятинами и заявил, что бизнесмен был пьян.

Пост публикуется без изменений и перевода:

Стосовно ДТП олігарха Ярославського.

Ми неодноразово фіксували олігарха на різних заходах та в аепопорту саме за кермом. В Україні загалом лише декілька великих бізнесменів, які особисто керують машинами: Суркіси, Колесніков, Ярославський. Нещодавно були повідомлення про те що в Україну завезли один з найдорожчих «кубиків». За інформацією з наших джерел саме для Ярославського.
«Brabus 900 Rocket Edition G Wagon входит в число самых быстрых и самых дорогих внедорожников на планете. Тираж модели – 25 экземпляров, цена – от 571 270 евро (почти 18 000 000 гривен!)»
Посилання на джерело у першому коментарі.
За нашою інформацією саме таке авто і потрапило в дтп вчора вночі.
Про те що Ярославський сьогодні залишав країну раптово, відлітаючи в Лондон, може свідчити той факт, що чартер прилетів із Польщі одразу під виліт бізнесмена і не чікав у аеропорту навіть декілька годин, як це відбувається зазвичай.
Наше джерело повідомляє, що вчора ввечері спілкувались з Ярославським телефоном за декілька годин до ДТП і він був у нетверезому стані. На фото авто Ярославського після того як збило на смерть людину“, – написал он.

Также он прикрепил фото самого автомобиля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *