Констянтин Андріюк: “Лучі вдарився головою в стійку авто між дверима”

Декілька днів тому сталася аварія за участі голови комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі. Деталі тої автотрощі у себе в Facebook розповів український журналіст Констянтин Андріюк.

“Про важливість ременів безпеки НА ЗАДНЬОМУ СИДІННІ. В Україні, позаду пристебується всього лише… 12% громадян. Наскільки це важливо, показую на ось цій історії.

На задньому сидінні авто Форд перебував голова комітету арбітрів – італієць Лучано Лучі та його перекладач Роман Лишень. Здавалося, навіщо пристебуватися позаду, коли у тебе є водій, і ти впевнений в його досвіді? Чи не правда, так говорять оті 88%, які сідають на заднє сидіння непристебнутими.

Але в авто де був Лучі, ззаду влетів на велетенській швидкості водій Ауді. Яким виявився… народний депутат України від партії Слуга Народу – Олександр Трухін. Свідки кажуть, Трухін був п’яний, хотів втекти з місця ДТП, далі розмахував щоб порішати депутатським мандатом. Затримали.

Але Лучі від усього цього не було легше. 72-річний бос українських арбітрів від такого сильного удару вдарився головою в стійку авто між дверима. З суттєвими травмами голови він наразі перебуває у відділенні нейрохірургії лікарні швидкої допомоги на Братиславській.

Маю інформацію, що йому вже робили операційне втручання. Всього цього можна було уникнути, якби був застебнутий банальний ремінь безпеки.

Ну і звичайно, якби наші народні депутати не бухали за кермом і не давали жахливий приклад своїм виборцям та оточуючим. Лучі я щиро бажаю здоров’я та повного одужання!

А вам і йому після цього не забувати про ремені безпеки. Особливо, на задньому сидінні!”написав Андріюк.

Саме Констянтин Андріюк в парі з Лідієй Таран був першим ведучим передачі Профутбол у 2010 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *