Бывший комментатор ТК Футбол рассказал ужасную историю про Владислава Гельзина

Матч Олимпик – Шахтер закончился скандалом. Гол первых арбитр не засчитал в связи с офсайдом, однако вне игры не должно фиксироваться при подачи с угловых. Все это разозлило Владислава Гельзина, президент проигравшей команды заматерился в прямом эфире.

Роберто Моралес, который много лет работал на ТК Футбол, вспомнил не самую лучшую историю о Владиславе, вспомнив ему выходку его охранников.

Казус Гельзіна нагадав про те, ким себе позиціонують більшість тренерів українських і чому вони не потрапляють до іноземних клубів (більшість). Вони згодні терпіти таке ставлення. Але терпіла потрібен лише на пострадянському просторі.

Про крутого Гельзіна я згадаю таку сторі. Тоді, на початку 2000-х Олімпік вдома приймав МЗ-2 (Друга ліга) і в одному з моментів на полі трапилася штовханина, за її підсумками «рекордсмен-рекордсменів» Гельзінайтор отримав пару стусанів. Після гри охоронці цього чепушили гасили молодь запоріжців у підтрибунці, добре гасили, з наслідками. Потім трапився єдиний в житті момент, коли я з повагою поставився до «індусів»*.
Ігор Дворецький, сам по собі метр з капелюхом, пообіцяв вендету і вельми різноманітну статеву наругу над героєм сьогоднішнього дня. Все як заповідають закони зони, хоча там Дворік не був. На матч відповідь до Запоріжжя Гельзінаускас не приїхав, до кінця ери Індусів він не ризикував соватися туди.
«Я просто неба жив, як соловейко,
І політуру пив, і самогон,
Тепер возвисився…
Вчорашні уркагани, ханиги, волоцюги …….» Лесь Подерев‘янський. «Король Літр».
*так звали консорціум персонажів, що повністю контролювали Запоріжжя в ті часи. У них в руках був міський голова, купа підприємств і головне з них Запоріжсталь, а також ІНДУСтріалБанк. Звідти й назва, Індією там не пахло, хоча ще той Болівуд був)))
P.S. Про тренера Калітвінцева я знаю зовсім мало, а от гравець він був дуже крутий. Найсильніший, як на мене, плеймейкер в історії збірної. Тому шкода“, – написал Моралес у себя в facebook.

One thought on “Бывший комментатор ТК Футбол рассказал ужасную историю про Владислава Гельзина

  1. Скажу так: очень много шума. Конечно гол был. Но если бы на месте Шахтера было Динамо или др. клуб УПЛ, то: во-первых – гол был бы засчитан: во-вторых – каналы Фубол и приближенные к Шахтеру несли бы такую ересь……. Где-то не слышно “знаменитых” экспертов Сабо и Леоненко, ребята – почему молчите, скажите свое видение. Я не болельщик Динамо, но ….. просто грусть. Понятно почему наших арбитров нет в Европе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *