Комментатор ТК Футбол раскритиковал капитана Динамо Сергея Сидорчука

Капитан Динамо Сергей Сидорчук заявил, что не смотрит ТК Футбол, а если и смотрит, то делает это без звука, так как не может слышать комментаторов этого канала.

Вступиться за коллег решил Кирилл Круторогов, который также работает в этой медиагруппе. Свое обращение и мнение он выложил у себя в фейсбук.

Прочитав витримку з інтерв’ю Сергія Сидорчука. Мабуть, велике цікаве інтерв’ю, проте колеги з різних видань розтиражували чомусь лишень один фрагмент. З якого дізнався про коментаторів.

Цікаво, що з останнього матчу Динамо та Шахтаря минуло півтора місяці, Сергій до сих пір вважає, що в епізоді з Корнієнком заслуговував на жовту картку, не відчуває провини перед суперником, хоча би якогось мінімального співчуття, але тримає образу на коментаторів.

Читайте также: Твиттер B/R Football при помощи эпизода из Симпсонов потроллил Кепу Аррисабалагу (Фото)

Власне, попри те, що футбол контактний вид спорту, віднедавна будь-які дії на полі, які навіть не призводять, а МОЖУТЬ ПРИЗВЕСТИ до спричиненої травми суперника вважаються серйозним ігровим порушенням і караються червоною карткою.
В тому ж матчі досвідчений Сидорчук спричинив серйозну травму 21-річному хлопцю, який тільки нещодавно отримав можливість грати на топовому рівні, зокрема, в Лізі чемпіонів, мав вирушати до розташування національної збірної, вперше в кар’єрі, але замість того вибув на кілька місяців.
Після того матчу я написав у Інстаграм слова підтримки на адресу Віктора Корнієнка:«Жахлива новина. Після такого Віктор міг завершити кар’єру. Що для молодого хлопця, який чудово проявляє себе, важко ще і психологічно. Здоров’я та сил!».
Цей матч я не коментував, він взагалі транслювався на інших каналах. А тепер Сергій Сидорчук під одну гребінку звинувачує коментаторів каналів Футбол в некомпетентності.
Така от «неупередженість» до «упереджених“, – написав він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *