Юрій Вернидуб прокоментував втрату очок Кривбасом у матчі проти Ворскли

Юрій Вернидуб

Головний тренер Кривбаса Юрій Вернидуб прокоментував нічию з Ворсклою в рамках 23-го туру УПЛ.

ВАР є. Якщо був пенальті, то його поставили, особливо ніхто не сперечався. Щодо другого тайму, то судді видніше. На мій погляд, десь малював Макс Луньов. Краще б він на ногах встояв, обробив м’яч і пробив по воротах – більше б користі було. Є пенальті – поставили, немає – не поставили. Це не дало багато розмов. Сама гра була непогана. Скільки у нас моментів було, коли людина б’є по порожніх воротах і влучає в гравця. Буває таке. Шкода, що ми загубили два очки. Але треба рухатись далі. Попереду 7 турів“, – сказав Вернидуб в ефірі УПЛ ТБ.

Ми просиділи на їхній половині обидва тайми. Після перерви Ворскла грала у пʼять захисників, і, чесно кажучи, я такого не памʼятаю від них. Усі за лінією мʼяча. У них було конкретне завдання: вистояти та не пропустити, чого вони і досягли. А ми не забили… Хоча були класні моменти.

Будь-який тренер хоче підсилення. Залишається сім турів до кінця сезону. Дайте дограти чемпіонат, побачимо, де ми будемо, а потім вже будемо планувати далі підсилення. Є хлопці, з якими закінчуються контракти, розмовляємо з ними по пролонгації. У нас непоганий склад, поки думати про підсилення зарано“, – цитує Вернидуба офіційний сайт Кривбаса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *