Андрій Ярмоленко прокоментував сенсаційний результат матчу Динамо – ЛНЗ

Андрій Ярмоленко

Вінгер Динамо Андрій Ярмоленко прокоментував невдалий результат своєї команди у домашньому матчі проти ЛНЗ (1:1) у 23-му турі УПЛ.

“Минулого разу я вже казав, що особисті рекорди мене не цікавлять, для мене важливий лише результат команди. Сьогодні результату немає, зіграли, якщо чесно, погано, тому настрою немає”.

“Звичайно, непросто долати такий захист. Але потрібно бути хитрішими. Проти нас так грають не вперше. Моменти були, тож, як на мене, потрібно було холоднокровніше розпоряджатися ними”.

“Коли ми повели в рахунку, потрібно було взагалі не підпускати суперника до власних воріт. Але пропустили, це футбол. У нас було в запасі ще 45 хвилин, і потрібно було реалізовувати створені моменти”.

“Якщо говорити про мою гру, то хотілося би зіграти краще. Взагалі, цей матч провів дуже погано, звідси й такий результат”.

“Звичайно, приємніше грати, коли на трибунах є вболівальники. На жаль, нам своїх порадувати результатом не вдалося – будемо більше працювати значить”.

“Три матчі за тиждень? У нас великий вибір футболістів, є ротація складу, тож не думаю, що у цьому треба шукати причину втрати очок сьогодні. Ми були готові до гри, але, можливо, пропущений м’яч дещо надломив. Утім, повторюся, у нас було в запасі ще 45 хвилин, потрібно було забивати, але суперник самовіддано оборонявся”.

“Віталій [Буяльський] – капітан команди, тож його повернення дуже важливе для нас. Але, звичайно, йому потрібен час, як і мені, щоб набрати оптимальні кондиції”.

Нагадаємо, кияни вийшли вперед під кінець першої чверті години: Ярмоленко технічно підлаштувався під передачу Владислава Ваната і в дотик перекинув Євгена Кучеренка. Андрій вийшов у стартовому складі Біло-Синіх вперше з початку жовтня. Він півроку провів поза грою через травму.

Динамо домінувало до перерви, проте замість того, щоб зміцнити перевагу, пропустило під завісу тайму через помилку Руслана Нещерета на виході.

Команда Олександра Шовковського не скористалася можливістю вийти на друге місце та залишилася третьою. Щоправда, за втраченими очками Біло-сині випереджають Кривбас, що йде вище. У наступному турі кияни зіграють на виїзді з Олександрією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *