Тренер Полісся пояснив поразку проти Ворскли у півфіналі Кубка України

Полісся - Ворскла

Тренер Полісся Володимир Книш прокоментував поразку від Ворскли у півфіналі Кубка України.

“Нам не вистачило забити гол. В кубкових іграх завжди більше говорять за результат, а не за гру. Ми не забили і тому програли. Заробили пенальті, ретельно підготували цю подачу, відпрацювали рух футболістів. Це дало свої плоди, але ми не забили пенальті”.

“Ми працювали і працюємо над тими моментами, які в нас накульгували, підтягуємо їх. Щось виходить краще, щось не виходить. Михайліченко — фаховий крайній захисник, дуже гарного рівня, він вийшов і з правого флангу пішла гострота. Ворскла ж грала по рахунку, сіла біля свого майданчика і один з ключових методів, коли на полі є Будківський, то це дійсно кроси, підбори і таким шляхом можна створювати моменти”.

“Три штатні пенальтисти були замінені. Будківський вирішив взяти відповідальність на себе, як капітан команди. Зараз, коли прийшли в роздягальню, то лише підтримували його. Ніхто в його сторону не кривословив. І Платіні, і Баджо не забивали”.

Нагадаємо, Полісся вдома поступилося Ворсклі з мінімальним рахунком (0:1). Матч переривався через повітряну тривогу, одразу після відновлення гри господарі заробили пенальті, але Павло Ісенко відбив удар Пилипа Будківського.

Житомирська команда у 2024 році програла п’ять матчів поспіль і поки що не перемагала. У Поліссі встиг змінитись головний тренер – на місце Юрія Калітвінцева зі Звягеля прийшов Сергій Шищенко.

Наступний матч Полісся проведе у понеділок, 8 квітня, на виїзді проти Минаю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *