Сергій Ребров розповів про атмосферу в роздягальні збірної України у перерві матчу з Ісландією

Сергій Ребров

Наставник збірної України Сергій Ребров підбив підсумки зустрічі з Ісландією (2:1), у якій українська команда виборола право на участь у чемпіонаті Європи-2024.

“На мій погляд, ми контролювали гру. На жаль, пропустили перший гол, але створювали моменти і розуміли, за рахунок чого хочемо перемогти. Гол Ісландії? Для мене це поки що нецікаво. Розберемо цей епізод. На жаль, пропустили. Але для мене важливо. Як ми реагували на цю помилку: намагалися йти вперед, створювали моменти. Вважаю, що перемогли по грі».

“У перерві дещо підкоригували наші дії, але дуже важливо, що футболісти самі були незадоволені тією грою, яку показували. Вони розмовляли на високих тонах, може, це допомогло. Усі розуміли ціну цієї перемоги. Те, що зробили у другому таймі, — заслуга всіх, хто був у роздягальні”.

“Не знаю, як це виходить – ми пропускаємо першими. Це погано, що пропускаємо, але добре, що швидко реагуємо. Дивитимуся ігри, наших футболістів, які грають в Україні та за кордоном. Сьогодні нас усі привітають, а завтра треба готуватися до Євро. Наша робота – багато переглядати гравців, суперників і готуватися до чемпіонату Європи”.

Збірна України обіграла Ісландії у фіналі плей-офф відбору на Євро-2024 (2:1). Синьо-жовті пропустили у першому таймі, але вирвали перемогу завдяки голам Віктора Циганкова та Михайла Мудрика після перерви.

Команда Сергія Реброва у груповому етапі ЧЄ-2024 зіграє у квартеті з Є з Бельгією, Словаччиною та Румунією. Перший матч українці проведуть із Румунією 17 червня. Також відкритий продаж квитків на матчі синьо-жовтих на Євро-2024.

Україна вчетверте зіграє на чемпіонаті Європи. Синьо-жовті незмінно виступають у фінальній частині континентальної першості з 2012 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *