“Як він опинився в команді”: Владислав Ващук розкритикував футболіста збірної України

Владислав Ващук

Колишній гравець збірної України Владислав Ващук дав кілька коментарів щодо гри окремих футболістів національної збірної в матчі проти Ісландії (2:1), зокрема розкритикувавши захисника Максима Таловєрова.

– Ви вважаєте, що є певне непорозуміння між гравцями у фазі оборони?

– Між захисниками та півзахисниками. Вони не розуміють один одного, як їм поводитись на футбольному полі.

– Можливо це повʼязано з тим, що Бражко тільки дебютні матчі за збірну провів.

– Ну так. Але він рухається не в тому напрямку. Може, перехвилювався. Напевно, так він і грає в «Динамо». Але це не гра майбутнього, це гальмо. Так не можна давати пробивати по центру, Лунін на це вказував. Раніше казали: «Якщо ти послизнувся – ти підвів команду». Значить, взуття треба підбирати.

– З позитивної точки зору кого б виділили за підсумками матчу?

– Я б за підсумками обох ігор відзначив Мудрика. Він дуже хотів, рухався швидше за інших. Є багато запитань до нього по якості гри, але в цілому завдяки йому збірна рухалася швидше. Якби його не було в першій грі, ми б там спали. Вчора в другій грі збірна діяла набагато мобільніше. Хлопці віддали всі сили.

– Як оцінити роботу Сергія Реброва загалом у цій кваліфікації?

– Він зробив усе, щоб взяти максимум у всіх іграх. Взяти навіть матч з Боснією та Герцеговиною – там Ребров переграв суперника тактично, коли випустив Яремчука до Довбика і зламав їм усі плани. Проти Ісландії було багато боротьби, але хлопці її витримали. Плюс правильні заміни.

Єдине, що мене неприємно вразило – це один гравець, Таловєров. Не розумію, як він опинився в збірній. Це не гравець національної збірної. Я не побачив, що він є в симбіозі зі збірною. Є багато запитань. Вихід на 3-4 хвилини в кожній грі… Не розумію.

Джерело: Трибуна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *