Юрій Вернидуб дав пораду футболістам збірної України перед вирішальним матчем з Ісландією

Юрій Вернидуб

Головний тренер «Кривбаса» Юрій Вернидуб сподівається, що гравці збірної України зможуть зібратися і після складної перемоги над Боснією обіграють Ісландію та вийдуть на Євро-2024.

— Майже кожен з гравців уже має хороший досвід виступів у єврокубках. Іноземці наші також виступають не за якісь там аутсайдери, а за команди, які дійсно чогось варті. Вони і мають довести, що вартують того статусу, в якому зараз знаходяться. Це Довбик, Яремчук, Циганков, Зінченко. Треба менше розказувати, а більше робити на полі. Це найголовніше. Бо багато перед матчами розказуємо, а коли виходимо на полі, то вже не так все просто виявляється.

— Футболісти збірної багато розказують  ви маєте на увазі?

— І футболісти, і наші експерти. Я розумію, що це їхня робота. Але треба трішки стриманіше це робити. Найважливіше — це сконцентруватися на грі і вийти на Євро. Я думаю, нам це під силу. І футболістам, і тренерському штабу. На мій погляд Сергій Ребров — один із найкращих тренерів у історії збірної. Та і хлопці в порядку. Візьміть Судакова з «Шахтаря». Він просто повинен виходити і показувати клас. Але не на словах, а на практиці. Це основне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *