Капітан збірної Ісландії виділив самих небезпечних футболістів збірної України

Йоганн Берг Гудмундссон

Капітан збірної Ісландії Йоганн Берг Гудмундссон поділився очікуваннями від майбутнього фінального матчу плей-офф відбору на Євро-2024 проти України та назвав найкращих футболістів у складі синьо-жовтих.

У збірної України багато індивідуально сильних футболістів і нам потрібно подбати про це. У них є швидкі гравці, які грають на клубному рівні у провідних європейських чемпіонатах. Їх нападник із Жирони вже забив багато голів цього сезону. А Мудрик вкрай небезпечний на фланзі, як і інші футболісти.

Атмосфера у Вроцлаві буде зовсім іншою. На боці господарів поля буде підтримка уболівальників. Звичайно, це набагато сильніший суперник, ніж збірна Ізраїлю, з якою ми грали у півфіналі плей-офф.
Але й у нашій команді є чудові футболісти, які грають на високому рівні. Поки ми захищаємось як команда та атакуємо як команда, у нас є великий потенціал”, – заявив Гудмундссон.

Нагадаємо, у півфінальному матчі плей-офф кваліфікації на чемпіонат Європи-2024 збірна Ісландії обіграла команду Ізраїлю з рахунком 4:1.

Номінально «домашній» для України поєдинок із Ісландією пройде у польському Вроцлаві 26 березня. Старт зустрічі – о 21:45 за київським часом. Переможець протистояння вийде на ЧЄ-2024, де зіграє у квартеті Е з Бельгією, Словаччиною та Румунією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *