Євген Селезньов прокоментував перемогу збірної України над Боснією

Евгений Селезнев

Колишній форвард Дніпра, Шахтаря та збірної України Євген Селезньов прокоментував перемогу національної команди над Боснією і Герцеговиною. Нападник також жорстко висловився про вболівальників, які критикують команду Сергія Реброва.

“Чому все так складно було? Тому що Боснія і Герцеговина так само хотіла виграти. Чому тут дивуватися? Я не можу сказати, що дуже слабко зіграли наші хлопці, як багато хто каже. Вони зіграли, як треба було і забили на один м’яч більше, аніж суперник. Я не розумію, для чого критикують збірну. Хлопці молодці, тренер молодець, всі молодці, бо виграли. Я взагалі не розумію, коли починають критикувати. То гра не та, то ще щось не те. Вийдіть і самі спробуйте, може у вас краще вийде”, – сказав Селезньов.

“Хлопці самі розуміли, що це дуже важливо. Всі грають у хороших клубах, на хорошому рівні. Який тиск? Вони просто відповідальні за результат, як і головний тренер. Але хлопці зробили все можливе, щоби перемогти. Я їм дякую за це. Я, як вболівальник, дуже кайфанув”.

“Я не люблю говорити оце фаворит чи не фаворит. Я теж був футболістом. Трішки пограв у футбол. Скажу так: команда виходила грати на перемогу. Вони це зробили, вони красені. Всі, без винятку. Я не хочу розмовляти на тему, хто грає першим, другим чи навіть третім номером. Хлопці зробили свою справу. Ось і все”.

У півфіналі плей-оф відбору Євро-2024 команда Реброва у вольовому стилі обіграла Боснію і Герцеговину (2:1). Перемогу Україні принесли голи Романа Яремчука та Артема Довбика на 85-й та 88-й хвилинах відповідно.

У фіналі відбору Євро-2024 команда Реброва зіграє з Ісландією. Номінально домашній для України двобій пройде у Вроцлаві 26 березня. Старт зустрічі – о 21:45 за київським часом. Переможець протистояння вийде на ЧЄ-2024, де зіграє у квартеті Е з Бельгією, Словаччиною та Румунією.

Джерело: NV

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *