Наставник збірної Боснії пояснив причини фіаско у матчі проти України

Саво Мілошевич

Головний тренер Боснії та Герцеговини Саво Мілошевич прокоментував поразку від України (1:2) у півфіналі плей-офф кваліфікації до чемпіонату Європи-2024.

“85 хвилин гри були такими, що мені й бажати більшого не доводилося. Шкода хлопців… У суперника не було й напівмоментів, а це означає, що ми добре виконували свою роботу”.

“На поразках навчаються і команда зрозуміла, що може зробити набагато більше, ніж за попередні шість місяців і раніше. Я відчуваю певне задоволення від того, що Боснія та Герцеговина показала, що може грати проти сильніших опонентів. Це рівень Євро, але його виявилося”. мало».

На початку другого тайму боснійцям вдалася атака, під час якої Микола Матвієнко зрізав м’яч у ворота. Українцям вдалося зрівняти рахунок наприкінці основного часу завдяки голу Романа Яремчука. А за три хвилини Яремчук здійснив результативний навіс на Артема Довбика, який приніс синьо-жовтим перемогу.

У фіналі відбору команда Сергія Реброва зіграє з Ісландією. Номінально домашній для України двобій пройде у польському Вроцлаві 26 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *