Боснія і Герцеговина – Україна: слова Сергія Реброва після матчу (Відео)

Сергій Ребров

21 березня Зениці відбувся матч плей-оф кваліфікації Євро-2024 між національними командами Боснії та України. Гра завершилася вольовою перемогою “синьо-жовтих” з рахунком 1:2.

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував результат поєдинку проти боснійців.

Що я сказав Яремчуку? Сказав, щоб забив гол. Все, що я йому сказав. Ми змінили підхід на останні 15 хвилин матчу. Очікували, що гра буде дуже складна. Збірна Боснії змінила структуру, вони грали у три центрбеки, вперше з цим тренером”.

“Ми готувалися до цього. Була дуже складна гра, тому що Боснія гарно захищалася, важко пробити таку стіну. Вихід другого форварду допоміг. Добре, що ми перемогли”.

“Я не думаю, що вони програли самі собі. Наші гравці тиснули більше. Боснія була не готова до зміни нашої формації. Останні 15 хвилин ми створювали шанси, гравці демонстрували бажання”.

“Остання ніч – 30 ракет, вони прилітають кожного дня. Наша місія – показувати, що ми досі живі, досі б’ємося з росіянами. Ця гра показала наш характер, гравців і нації”.

“Дебютанти дуже допомогли команді. Бражко – молодий гравець, зіграв дуже потужно. Олексій Гуцуляк, який вийшов на заміну, теж. Уся команда заслуговує на перемогу. Ніколи не виділяю когось. Сьогодні на полі була команда, яка заслужено перемогла”.

“Ісландія? Ми дивилися, але це буде зовсім інша гра, інший настрій. Вона відбудеться у Польщі, там буде багато наших вболівальників, заповнений стадіон, всі чекатимуть цієї гри. Гравці повинні відновитися“.

Збірна України пробилася до фіналу плейоф відбору на Євро-2024, де у вівторок, 26 березня, в польському Вроцлаві зіграє вирішальний матч за вихід на чемпіонат Європи з Ісландією, яка в іншому півфіналі обіграла Ізраїль з рахунком 4:1.

Нагадаємо, в разі виходу до фінального турніру Євро-2024 збірна України зіграє там у групі E проти Бельгії, Словаччини та Румунії.

Матчі фінального турніру Євро-2024 від 14 червня до 14 липня 2024 року відбуватимуться в Німеччині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *