Голи Яремчука та Довбика принесли Україні вольову перемогу над Боснією (Відео)

Україна - Північна Македонія

Збірна України обіграла команду Боснії та Герцеговини в півфінальному матчі плейоф відбору до Євро-2024. Поєдинок на стадіоні “Біліно Поле” у боснійському місті Зениця завершився з рахунком 1:2.

У першому таймі зустрічі обидві команди створили обмаль гольових моментів, не завдавши жодного удару у площину воріт.

На старті другого тайму боснійці зуміли вийти вперед. На 57-й хвилині Амар Дедич прострілив з правого кута штрафного, а Денніс Хаджикадунич перед воротарським підставив ногу, відправивши м’яч у дальній кут. Однак автогол записала на захисника української збірної Миколу Матвієнка, який намагався завадити взяттю воріт.

Проте наприкінці гри команда Сергія Реброва оформила видовищний камбек. На 85-й хвилині рахунок зрівняв Роман Яремчук, який вийшов на заміну і в центрі штрафного замкнув простріл Юхима Коноплі.

На 88-й хвилині українці вирвали перемогу. Артем Довбик головою замкнув навіс з лівого флангу від Яремчука.

Боснія та Герцеговина – Україна 1:2

Голи: Матвієнко 56 (автогол) – Яремчук 85, Довбик 88

Збірна Боснії і Герцеговини: Шехич — Колашинац, Гаджикадунич, Ахмедходжич (Ковачевич 82) — Газібегович, Крунич (Рахманович 90+2), Хайрадінович (Пʼянич 81), Цімірот, Дедич (Чівич 67) — Демірович, Джеко (к)

Збірна України: Лунін — Миколенко, Матвієнко, Забарний, Конопля — Зінченко (к) (Маліновський 76), Бражко (Яремчук 81) — Мудрик, Судаков, Зубков (Гуцуляк 76) — Довбик (Таловєров 90+2)

Попередження: Колашинац 8, Матвієнко 15, Газібегович 26, Конопля 58, Ахмедходжич 79, Ковачевич 90+4

Відео голів: 

Таким чином, збірна України пробилася до фіналу плейоф відбору на Євро-2024, де у вівторок, 26 березня, в польському Вроцлаві зіграє вирішальний матч за вихід на чемпіонат Європи з Ісландією, яка в іншому півфіналі обіграла Ізраїль з рахунком 4:1.

Нагадаємо, в разі виходу до фінального турніру Євро-2024 збірна України зіграє там у групі E проти Бельгії, Словаччини та Румунії.

Матчі фінального турніру Євро-2024 від 14 червня до 14 липня 2024 року відбуватимуться в Німеччині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *