Наставник збірної Боснії і Герцеговини висловився про матч з Україною у відборі на Євро-2024

Саво Мілошевич

Головний тренер збірної Боснії і Герцеговини Саво Мілошевич розкрив план на гру зі збірною України у півфіналі плей-офф кваліфікації чемпіонату Європи-2024.

“Я вже декілька разів повторював, що якби я не вірив, що ми можемо досягти необхідного результату, мене б тут навіть не було. Гадаю, хлопці міркують так само”, – сказав Мілошевич.

“Так, ми тренували одинадцятиметрові удари. Дуже важливо бути готовими до будь-якого сценарію, який може статися”.

“Завтрашній матч має бути швидким і результативним. Моя ідея — якнайшвидше дістатися воріт суперника і пробити по них. Я не прихильник довгострокового володіння м’ячем”.

21 березня Боснія і Герцеговина прийме Україну у поєдинку півфіналу плей-офф кваліфікації Євро-2024 у місті Зениця на стадіоні «Біліно Поле». Початок о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом). Матч обслужить німецька бригада арбітрів на чолі з Феліксом Цвайєром.

У разі успіху Україна зустрінеться з переможцем протистояння Ізраїль – Ісландія. Фінальний поєдинок буде «домашнім» для синьо-жовтих та відбудеться 26 березня у польському Вроцлаві.

Фінальна частина Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі європейської першості приймуть арени в Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *