Боснія і Герцеговина – Україна: слова Олександра Зінченка перед матчем відбору на Євро-2024

Олександр Зінченко 

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко розповів про майбутній поєдинок із Боснією і Герцеговиною у півфіналі плей-офф відбору на чемпіонат Європи-2024.

“Ми знаємо, що на нас чекає важка гра. Боснія – неймовірна команда, у складі якої багато досвідчених футболістів. Будь-яка національна збірна грає набагато краще при своїх уболівальниках, тому ми очікуємо дуже складного матчу. Але ми хочемо зіграти у свій найкращий футбол завтра”.

“Не знаю як визначити, яка збірна краща. У нас відмінне покоління футболістів, у нас багато молодих гравців. Але також у нас є досвідчені футболісти. Ми віримо, що ця команда може досягти великих речей, ми дійсно віримо в це. довести та показати це на полі”.

“Атмосфера в команді прекрасна, ми всі розуміємо, навіщо сюди приїхали. Ми також розуміємо, наскільки буде відповідальною ця гра. Підготовка пройшла добре. Особисто я почуваюся на всі сто і фізично, і психологічно. Готовий допомогти своїй національній збірній”.

“Пенальті? Такі правила гри, якщо зіграємо внічию в основний та додатковий час. Ми практикували пенальті, але ми хотіли б вирішити всі питання у основний час. У футболі все можливо, тому ми маємо бути готові”.

21 березня Боснія і Герцеговина прийме Україну у поєдинку півфіналу плей-офф кваліфікації Євро-2024 у місті Зениця на стадіоні «Біліно Поле». Початок о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом). Матч обслужить німецька бригада арбітрів на чолі з Феліксом Цвайєром.

У разі успіху Україна зустрінеться з переможцем протистояння Ізраїль – Ісландія. Фінальний поєдинок буде «домашнім» для синьо-жовтих та відбудеться 26 березня у польському Вроцлаві.

Фінальна частина Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі європейської першості приймуть арени в Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *