Михайло Мудрик оцінив шанси України пройти збірну Боснії і Герцеговини

Михайло Мудрик

Вінгер Челсі та збірної України Михайло Мудрик розповів про підготовку до матчу з Боснією і Герцеговиною у півфіналі відбору на чемпіонат Європи-2024.

“Усе добре, не можу дочекатися, щоб почати тренування. Але потрібно до всього підходити з розумом, необхідний день на відновлення, а вже потім — готуватися на повну”.

“Кожному футболісту додає впевненості, якщо він добре грає й забиває. Вихід до півфіналу Кубку Англії? Нам допомогли командний дух, те, що ми билися до кінця, хотіли виграти більше”.

“Завжди, коли приїжджаєш до збірної, ти повинен перелаштуватися з клубного футболу. Що швидше — то краще. Ми вже знаємо, як це робити”.

“Кожна збірна індивідуальна, усі відрізняються. Боснія — окрема команда, до якої потрібно готуватися окремо. Кого б виділив? У суперників є Джеко, П’янич — відомі футболісти”.

“Для досягнення успіху в плей-оф потрібно не розкачуватися, а одразу виходити та брати своє, показувати, чого ти вартий, і перемагати”.

21 березня Боснія і Герцеговина прийме Україну у поєдинку півфіналу плей-офф кваліфікації Євро-2024 у місті Зениця на стадіоні «Біліно Поле». Початок о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом). Матч обслужить німецька бригада арбітрів на чолі з Феліксом Цвайєром.

У разі успіху Україна зустрінеться з переможцем протистояння Ізраїль – Ісландія. Фінальний поєдинок буде «домашнім» для синьо-жовтих та відбудеться 26 березня у польському Вроцлаві.

Фінальна частина Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі європейської першості приймуть арени в Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *