“Кажуть, він може зіграти форварда”: Михайленко прокоментував виклик сина Шевченка у збірну України

Крістіан Шевченко

Наставник збірної України U-19 Дмитро Михайленко прокоментував виклик Крістіана Шевченка на матчі еліт-раунду кваліфікації до юнацького чемпіонату Європи-2024.

“Крістіан грає на позиції правого чи лівого вінгера. Кажуть, що його можна використати на позиції форварда, але у тих матчах, що я дивився, я його там не бачив”.

“Достатньо гідна статистика у нього, забивав останні сім матчів. За рухами, за статурою він схожий на свого батька. Швидкий, багато рухається. Але він ще надто юний, щоб розуміти, наскільки він талановитий”.

Збірна України U-19 зіграє в еліт-раунді кваліфікації юнацького чемпіонату Європи-2024 із командами Швейцарії, Північної Македонії та Латвії. Матчі цієї стадії відбору відбудуться з 18 до 26 березня 2024 року. Лише переможець квартету отримає путівку до фінальної частини континентальної першості.

Наставник синьо-жовтих Дмитро Михайленко викликав 20 гравців. Серед них син президента УАФ Андрія Шевченка Крістіан, який нещодавно отримав український паспорт, а також захисник Динамо Олексій Гусєв і хавбек Шахтаря Віктор Цуканов.

Євро-2024 U-19 пройде у Північній Ірландії з 15 по 28 липня 2024 року. Континентальна першість одночасно буде відбором від УЄФА до ЧС-2025 (U-20).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *