Сергій Ребров оцінив шанси Віктора Циганкова зіграти проти збірної Боснії та Герцеговини

Віктор Циганков

Головний тренер збірної України Сергій Ребров оцінив шанси вінгера Жирони Віктора Циганкова зіграти за національну команду у плей-офф кваліфікації чемпіонату Європи-2024.

“Я думаю, що шанси [у Циганкова зіграти в березні за збірну] дуже високі. Я щодня спілкуюся з Віктором. Я дивлюсь динаміку його оновлення, і всі ми сподіваємося. Подивимося, але все залежить від нього, від того, як він буде відновлюватись”.

“У нас багато гравців. Ми не залежні тільки від Віктора. Це дуже важливий гравець для нас, але у нас зараз 28 футболістів. Тому буде Віктор чи ні, ми готуємося дуже серйозно і будемо тільки раді, якщо він відновиться”, – наголосив наставник.

Сергій Ребров викликав до збірної 26 футболістів. Надалі виклик додатково отримали ще двоє – Олександр Тимчик та Олексій Гуцуляк.

Циганков 9 березня у поєдинку іспанського чемпіонату проти Осасуни (2:0) відзначився гольовим пасом, але у другому таймі був замінений через травму. Згодом з’ясувалося, що пошкодження не викликало серйозних наслідків, і Віктор у найгіршому випадку пропустить матч чемпіонату проти Гетафе 16 березня.

Завтра, 14 березня, збірна України розпочне збір в іспанській Марбельї. 21 числа її чекає виїзний поєдинок півфіналу плей-офф проти команди Боснії і Герцеговини. Зустріч відбудеться у місті Зениця на стадіоні “Біліно Поле”. Початок о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом).

У разі успіху команда Сергія Реброва зустрінеться з переможцем протистояння Ізраїль – Ісландія. Фінальний поєдинок буде «домашнім» для синьо-жовтих та відбудеться 26 березня у польському Вроцлаві.

Фінальна частина Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі європейської першості приймуть арени в Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *