Відомий тренер оцінив склад збірної України, який обрав Ребров на матч з боснійцями

Збірна України

Наставник збірної України Сергій Ребров оприлюднив список футболістів, викликаних для підготовки до півфінального матчу плей-оф із Боснією та Герцеговиною та переможцем пари Ізраїль – Ісландія.

Думками про вибір кандидатів та можливостями найближчого суперника нашої національної команди в коментарі для Sport.ua поділився екс-гравець та головний тренер «Олександрії» Юрій Гура.

– На сьогоднішній день Сергій Ребров сформував найоптимальніший склад, обираючи із усіх можливих кандидатів. Шкода лише, що кілька ключових гравців збірної, ті ж Ярмоленко та Степаненко, не зможуть допомогти їй найближчим часом.

– Як ви вважаєте, чи зможуть Степаненка гідно замінити Сергій Сидорчук чи Володимир Бражко?

– Скажу так: їм доведеться замінити. Проте як би там не було, а Степаненко є ветераном збірної України і на його позицію все одно потрібно шукати свіжу кров. Думаю, Бражку треба перебудовуватись і звикати до думки, що йому доведеться виступати за національну команду.

Що стосується матчу з Боснією та Герцеговиною, то мені здається, що Ребров все ж віддасть перевагу гравцю з досвідом – Сидорчуку.

– Наскільки серйозним суперником вам бачиться збірна Боснії та Герцеговини, яку багато хто вважає командою двох гравців – Міралема П’янича та Едіна Джеко?

– Боснійці є представниками колишньої Югославії, яка завжди славилась своїми футбольними талантами. Майже всі боснійські футболісти грають на досить високому рівні, тож про їх недооцінку навіть не може бути й мови. Збірна Боснії та Герцеговини – збалансована команда. Збірна має сильні сторони – агресивна гра в атаці та надійні дії в обороні.

Я впевнений, що легкої прогулянки у Зениці не буде. До гри з цим суперником нашим хлопцям потрібно підійти з холодною головою та гарячим серцем. А що стосується П’янича та Джеко, то думаю, що їхні найкращі часи вже позаду. Цим футболістам на пару 70 років, але як би там не було, а вік бере своє. Не все у грі боснійців залежить лише від них.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *