Боснія та Герцеговина – Україна: прогноз на поєдинок плей-офф відбору на Євро-2024

Збірна України з футболу

У четвер, 21 березня, відбудеться матч півфіналу кваліфікації чемпіонату Європи 2024 року, в якому зійдуться збірні Боснії та Герцеговини й України.

За підсумками групового етапу боснійці посіли п’яте місце Групи J, пропустивши вперед Португалію, Словаччину, Люксембург та Ісландію.

Водночас, українці стали третіми в групі, яку виграла Англія. Другу пряму путівку на Євро-2024 забрала Італія.

Поєдинок Боснії та Герцеговини з Україною пройде у місті Зениця на стадіоні Біліно Полє. Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 21:45 за київським часом.

Коефіцієнт та ставки на півфінал відбору на Євро-2024 Боснія та Герцеговина – Україна

Аналітики та експерти досить очікувано вважають фаворитом команду Сергія Реброва, яка налаштована вирушити на турнір до Німеччини.

Прогноз букмекерів на матч Боснія та Герцеговина – Україна:

  • прохід Боснії та Герцеговини – 2,72
  • прохід України – 1,50

Варто зазначити, що перемога боснійців у основний час оцінюється у 3,95, а перемога українців – 2,02.

На перемогу “жовто-синіх” з форою “-1,5” можна поставити з коефіцієнтом 3,75. У той самий час на результат “обидві заб’ють – так” стоїть коефіцієнт 1,88.

Додамо, що за свої не найдовші історії існування збірні зустрічалися на одному футбольному полі лише двічі. Причому сталося це не так вже й давно.

Обидві зустрічі відбулися восени 2021 року у рамках відбору на чемпіонат світу 2022 року. У першій грі, яка пройшла у Львові, команди не визначили переможця (1:1), а у матчі-відповіді тоді ще підопічні Олександра Петракова виграли з рахунком 2:0.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *