Сергій Ребров пояснив, чому включив у заявку на матч з боснійцями травмованого Зінченка

Сергій Ребров

Наставник збірної України Сергій Ребров прокоментував ситуацію із пошкодженням захисника Арсеналу Олександра Зінченка. Коуч розраховує на футболіста у майбутніх матчах плей-офф до Євро-2024.

“Я на зв’язку з Олександром Зінченком, багато спілкуємося. У курсі про його травми. Сподіваюся, він буде у заявці Арсеналу вже найближчим часом. Чи буде у складі – вирішуватиме його тренеру. У нього буде ще дві гри. Головне, що він уже у загальній групі”.

“Вдячний клубам, які надали нам можливість зібратися раніше, тому що збірна Боснії та Герцеговини збирається 18 травня, але у них лише один гравець із національного чемпіонату. У нас є час і футболісти, які грають за кордоном. В Англії переносять багато матчів, і тільки Мудрик приїде до нас 17 березня. Решта приїдуть раніше”.

Нагадаємо, Зінченко востаннє виходив на поле у матчі з Ліверпулем на початку лютого. Після гри головний тренер Каноніров Мікель Артета розповів, що у захисника знову виникли проблеми з литковим м’язом.

Проте Зінченко увійшов до заявки збірної України на березневі матчі плей-офф відбору до чемпіонату Європи-2024. Загалом наставник синьо-жовтих Сергій Ребров викликав 26 футболістів.

Нагадаємо, Україна побореться з Боснією та Герцеговиною у півфіналі плей-офф відбору ЧЄ. Гостьова для синьо-жовтих зустріч відбудеться 21 березня у місті Зениця на стадіоні “Биліно Поле”. Початок о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом).

У разі успіху команда Сергія Реброва зустрінеться з переможцем протистояння Ізраїль – Ісландія. Фінальний поєдинок буде «домашнім» для синьо-жовтих та відбудеться 26 березня у польському Вроцлаві.

Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі європейської першості приймуть арени в Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *