Сергій Сидорчук оцінив шанси збірної України у матчі з Боснією і Герцеговиною

Сергій Сидорчук

Півзахисник Вестерло та збірної України Сергій Сидорчук поділився очікуваннями щодо матчу плей-оф кваліфікації чемпіонату Європи-2024 з Боснією і Герцеговиною.

Стосовно ж Боснії і Герцеговини, то це хороша команда. Ми прекрасно розуміємо, наскільки складним буде виїзд до них. Ми вже там бували, і це важкі матчі – не лише через добротного суперника, а й через гарячих фанів, які є повноцінними учасниками гри.

Але у нас є мета. Збірна України дуже хоче порадувати наших фанів виходом на чемпіонат Європи. Євро-2024 – це останній чемпіонат Європи для когось із нашої збірної. Він може стати першим для багатьох. Отже, за це варто змагатися.

У таборі збірної бачиш, наскільки наші легіонери прогресують. Потім стежиш за Шахтарем, Динамо, Дніпром-1, Поліссям, Кривбасом – скрізь багато нових імен, приємні відкриття, хороші спортивні перспективи. У нас дійсно дуже хороша збірна, саме тому хлопцям не варто пояснювати, наскільки важливо віддати всі сили в матчах плей-оф.

Просимо українців по всьому світу підтримати нас біля екранів своїх телевізорів, хто зможе – безпосередньо на стадіонах. Це дуже важливо. Ми – одна команда з вами!“.

Раніше головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів, що його штаб переглядає багатьох футболістів перед тим, як сформувати остаточну заявку. Помічник коуча Вісенте Гомес відвідав спаринг Полісся з польською Сталлю на тренувальному зборі в Іспанії.

Збірна України зіграє на виїзді з Боснією і Герцеговиною у півфіналі плей-оф відбору на чемпіонат Європи-2024 21 березня у місті Зениця, на стадіоні «Біліно поле». У разі успіху команда Реброва зустрінеться з переможцем протистояння Ізраїль — Ісландія. Фінальний поєдинок буде «домашнім» для синьо-жовтих і відбудеться 26 березня.

Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі європейської першості приймуть арени в Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Джерело: Український футбол

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *