Сергій Ребров розповів про підготовку збірної України до матчу проти Боснії та Герцеговини

Сергій Ребров

Головний тренер збірної України Сергій Ребров розповів про підготовку тренерського штабу до матчу з Боснією і Герцеговиною у півфіналі плей-офф відбору на чемпіонат Європи-2024.

Я сподіваюсь, що до того часу всі футболісти підійдуть без травм. Зараз дивимося багато відеоматеріалів з помічниками, переглядаємо гравців. Я з Вісенте в січні збираюся поїхати до Туреччини, щоб подивитися на збірників та майбутніх кандидатів. Деякі команди готуватимуться в Україні – ми й там побуваємо.

Для мене дуже важливо рухатися від матчу до матчу. Не потрібно зараз забігати наперед і думати про те, що буде через кілька місяців. Зараз я налаштовую гравців таким чином, щоб вони концентрувалися на своїх клубах та через ігри готувалися до зустрічі з Боснією. Якщо ти хочеш перемагати, то повинен думати про свою гру, поважаючи опонента. 

Вони змінили тренера В останніх матчах цей тренер на кожній позиції використовував багато гравців, тому важко назвати їх оптимальний склад. Я вважаю, що П’янич та Джеко – дуже важливі гравці для боснійців. Досить хорошого рівня молодь. Коли настане час, дуже важливо, щоб гравці мали достатньо практики перед відповідальними матчами“, – наводить слова Реброва Спорт-Експрес Україна.

Збірна України зіграє на виїзді з Боснією і Герцеговиною 21 березня 2024 року у місті Зениця, на стадіоні «Біліне поле». У разі успіху команда Реброва зустрінеться з переможцем протистояння Ізраїль — Ісландія. Фінальний поєдинок буде «домашнім» для синьо-жовтих і відбудеться 26 березня.

Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року. Матчі європейської першості приймуть арени в Берліні, Кельні, Дортмунді, Дюссельдорфі, Франкфурті, Гельзенкірхені, Гамбурзі, Лейпцигу, Мюнхені та Штутгарті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *