Екс-футболіст збірної України оцінив шанси “синьо-жовтих” пробитися на Євро-2024 через плей-оф

Збірна України

Колишній гравець збірної України Сергій Нагорняк оцінив шанси команди на вихід на Євро-2024 через плей-оф, де суперниками будуть Боснія і Герцеговина та Ісландія/Ізраїль.

«Наша збірна зараз дійсно найсильніша серед чотирьох претендентів на путівку на Євро. Це вона довела у відбірковому циклі. Ну хіба перед цим хтось у Європі міг спрогнозувати, що Україна до останнього туру битиметься з Італією і в підсумку набере однакову кількість очок?! На мою думку, сила нашої збірної – у потужній командній грі.

За рівнем футболістів ми перевершуємо суперників по плей-оф. У нашому складі представники топ-чемпіонатів Англії, Іспанії, Італії, таких клубів, як «Челсі» та «Арсенал». У нашому складі нарешті є забивний форвард Довбик, який феєрить у «Жироні».

Але це не означає, що ми на сто відсотків поїдемо на Євро. Не забувайте, що стадія плей-оф складається з одного матчу, а не з двох. Повірте, боснійці вірять у те, що переможуть Україну в одному поєдинку на домашньому полі. Тим паче що у них у складі такі зірки, як Джеко, П’янич і Крунич», – наводить слова Нагорняка expres.online.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *