“Чеферін – рідкісний п#####с”: екс-футболіст Динамо підбив підсумок матчу Україна – Італія

Колишній воротар «Динамо» Святослав Сирота після непризначеного пенальті в матчі Україна – Італія (0:0) закликав президента УЄФА Александера Чеферіна піти у відставку.

«Як сказав класик: «Браво, Федерація. Браво, Чеферін». Витягли за вуха Італію. Якщо є у людини совість, а її, напевно, в нього немає, Чеферін має піти у відставку.

Президент Федерації футболу Іспанії Рубіалес пішов у відставку після скандалу через поцілунок футболістки на ЧС-2023.
Чеферін прямим текстом сказав, що Україна не повинна виграти. Його вказівка була виконана арбітром, який наприкінці матчу не поставив стовідсотковий пенальті. Чеферін має піти у відставку.

Ребров вигадав чудову тактику, яку майже реалізував. Як в коментарі зазначив Сергей Дірявка, італійці не витримають увесь матч в такому шаленому темпі. Так і відбулося. Ставка Реброва на штурм в останні 20 хвилин повинна була зіграти.
Але майже пряма вказівка Чеферіна зіграла свою роль. А хлопці – молодці. Вони зробили навіть більше, ніж від них очікували. Дякую всім за чудову гру.

Пропоную не залишати це поза увагою. Чеферін – рідкісний п#####с. Спочатку він намагався повернути руzzню в змагання, потім повернув арбітрів, зараз дав неприховану вказівку зробити так, щоб Україна не перемогла.

Інші країни мають підтримати нас. Безумовно, і раніше арбітри вбивали різні команди. Інколи помилялися не свідомо, іноді – явно з метою. Але ніколи, ніколи президент УЄФА не висловлювався публічно щодо переваги або необхідності якихось дій стосовно кінцевого результату матчу. Таке в футболі відбувається вперше за всю його історію», – написав Сирота у фейсбуці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *