Олександр Зінченко оцінив перспективи збірної України у матчі проти Італії

Олександр Зінченко 

Захисник лондонського «Арсеналу» Олександр Зінченко поділився очікуваннями від майбутнього матчу між національними командами України та Італії у кваліфікації чемпіонату Європи 2024 року.

«Це чинні чемпіони Європи. Не хочу навіть витрачати час на те, щоби говорити, наскільки це сильна команда. Усі це розуміють. Я дуже сподіваюся на підтримку українців, які приїдуть подивитися на цей матч.

Також на 100% впевнений, що мільйони людей дивитимуться матч із різних куточків світу, і з України теж. Усі ми усвідомлюємо відповідальність. Нам потрібно показати свою найкращу гру як індивідуально, так і командно, щоб досягти успіху.

Італійці люблять грати із м’ячем. Вони грають у комбінаційний футбол. Я зараз дуже багато уваги звертаю на те, як вони живуть футболом та грою. Гра починається не зі свистком судді, а раніше – ще у роздягальні. Як вони співають гімн, як живуть грою – це говорить про їхню команду.

Вони живуть грою щосекунди. Коли ти граєш проти суперника, у якого весь матч не затикається рот, то ти сам, граючи проти них, втрачаєш цю концентрацію. Це буває у всіх команд, але я б покращив це у нас також», – наводить слова Зінченка ua.tribuna.com.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *