Унаї Мельгоса: “Проти Люксембургу була не легка гра”

Головний тренер молодіжної збірної України Унаї Мельгоса поділився очікуваннями від матчів кваліфікації Євро U-21 проти Азербайджану та Люксембургу

— Які висновки ви зробили після першого матчу нашої команди з Люксембургом?

— З огляду на рахунок, 3:0, може скластися враження, що це була легка гра. Але це не так. Маємо зробити висновки з власних помилок та поважати цю команду. Повага означає підготуватися та сфокусуватися на власних якостях і потребах.

— Яке враження, якщо спиратися на відео, у попередніх поєдинках справила команда Азербайджану?

— Думаю, азербайджанська збірна показала два обличчя. Інколи вона захищалася дуже низько та грала через довгі передачі. В інших моментах було помітно, що ця команда здатна комбінувати та має кілька молодих талантів із хорошими індивідуальними якостями.

Як і з Люксембургом, з Азербайджаном нам треба піклуватися про власну підготовку. Ми всі маємо розуміти, що наш виступ залежить від нас самих. Мусимо виконувати всю роботу, як на полі, так і за його межами.

— Враховуючи дев’ять очок у доробку, ми можемо говорити, що поставили конкретне завдання фінішувати першими у групі?

— Наразі ми мусимо концентруватися на процесі, на тому, як робимо ті чи інші речі, на власному навчанні. Коли увага перемикається на інше, починаються проблеми, – сказав Мельгоса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *