Луїс Рубіалес буде судитися з ФІФА: відомі деталі

Суд

Колишній президент Іспанської футбольної асоціації Луїс Рубіалес відреагував на рішення Дисциплінарного комітету ФІФА, згідно з яким його відсторонили від будь-якої футбольної діяльності на 3 роки.

«Процедура, яку застосувала ФІФА, характеризувалася винесенням рішення без жодних обґрунтувань, через що я не мав змоги негайно подати апеляцію. Це, у свою чергу, призвело до того, що на сьогодні я відсторонений вже на 66 днів з 90, хоча мою позицію захисту навіть не заслухали.

Завдяки зусиллям деяких політиків, ЗМІ та організацій несправедливість такого покарання стає дедалі очевиднішою. Більшість людей чітко це розуміють.

ФІФА оприлюднила вердикт комісії настільки швидко, що я дізнався про нього не з власної електронної пошти, а зі ЗМІ, оскільки рішення було опубліковане там у той же час, що й було надіслано мені.

Враховуючи те, що вони знову не надали жодних обґрунтувань, я можу тільки запевнити, що завжди дотримувався тієї версії подій, яка відповідає правді і яку я зберігатиму до завершення процедури.

Я дійду до останньої інстанції, щоб відбулося правосуддя і справедливість взяла гору», – написав Рубіалес у заяві, яку він розмістив у своєму твіттері.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *