Нідерланди – Франція: прогноз на матч 7-го туру відбору на Євро-2024

Нідерланди - Франція

У п’ятницю, 13 жовтня, відбудеться поєдинок сьомого туру кваліфікації Євро-2024 з футболу, в якому збірна Нідерландів зустрінеться з національною командою Франції.

У першому турі відбору на Євро-2024 матч цих команд завершився нищівною перемогою французів з рахунком 4:0. Два голи у складі “Ле Бле” в тій грі забив Кіліан Мбаппе, ще по одному м’ячу в активі Антуана Грізманна і Дайота Упамекано.

Після шести турів Франція займає перше місце в групі B. Підопічні Дідьє Дешама виграли п’ять з п’ять матчів і набрали 15 очок. Також варто відзначити, що французи не пропустили жодного гола в рамках кваліфікації Євро-2024, вигравши всі ігри із загальним рахунком 11:0.

Збірна Нідерландів з 9 балами йде на другій сходинці, але у “ораньє” зіграно на один матч менше.

Відзначимо, що у збірної Нідерландів є серйозні кадрові втрати. Так, у грі проти Франції “ораньє” не зможуть допомогти Стівен Бергейс, коді Гакпо, Матейс Де Лігт, Мемфіс Депай, Тен Копмайнерс, Ноа Ланг, Тайрелл Маласія, Юр’єн Тімбер і Френкі де Йонг. У Франції також є втрати, але не такі значні. Проти Нідерландів не зможуть зіграти Аксель Дісасі, Жюль Кунде, Крістоф Нкунку і Дайот Упамекано.

Нідерланди – Франція: прогноз букмекерів на матч

Фаворитом цієї зустрічі, на думку аналітиків, є збірна Франції. На перемогу підопічних Дідьє Дешама можна зробити ставку з коефіцієнтом 2,39. На перемогу Нідерландів коефіцієнт – 3,26. Нічия – 3,60.

Найбільш імовірним результатом поєдинку Нідерланди – Франція експерти вважають нічию з рахунком 1:1. На цей результат коефіцієнт 6,70.

Додамо, що у фінальну частину Євро-2024 з футболу вийдуть команди, які займуть перше і друге місця у відбірковій групі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *