Андрій Воробей поділився очікуваннями від найближчих матчів збірної України у рамках відбору на Євро-2024

Україна - Англія

Колишній нападник «Шахтаря» Андрій Воробей розповів, кого очікує побачити у нападі збірної України.

– Чекаємо виключно дві перемоги. Тому що в таких матчах просто не можна втрачати очок. Якщо ми хочемо поборотися за вихід на Євро, ми мусимо не лише налаштовуватися на ігри з грандами як-то Англія та Італія, а брати максимум очок з Північною Македонією та Мальтою.

– Наскільки відчутною для збірної буде відсутність і Циганкова, і Ярмоленка?

– Відсутність Циганкова в даний момент це відчутна втрата, адже він провідний гравець, був у хорошій формі у Жироні. А от Ярмоленко був не в такій хорошій формі, хоча в Динамо він грає не останню роль, адже є досвідченим та майстерним гравцем.

– Хто зіграє на їхній позиції?

– Важко зараз назвати прізвище, але вибір у тренера є. Той же Зубков, якщо не буде травмований, або Мудрик.

– Ви як нападник як оціните гру збірної в атаці в попередніх матчах?

– Оцінка нападника лише одна – забиті голи та результативні дії. Наразі наша атака, можливо, і не сяє, але є в кого вірити. Довбик в хорошій формі і, думаю, більш ніж на 1000% він буде грати в основі.

– Що скажете про Яремчука?

– Якщо тренер не поставить його за колишні здобутки, то його не буде на полі в цих матчах. Нехай Роман на мене не ображається, але зараз він не в тому стані, аби грати в збірній України.

– Є ще варіанти – Ванат та Русин.

– Мені подобається як грає Ванат в «Динамо». Він забиває, створює моменти, через нього йде гра команди. Цей молодий гравець гідний отримати шанс в матчах за збірну. Думаю, в найближчих матчах ми побачимо на полі Довбика та Ваната. Когось дещо більше по часу, когось менше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *