Вистачило лише на дві гри: екс-гравець Барселони покинув посаду головного тренера збірної Боснії та Герцеговини

Мехо Кодро був звільнений з посади головного тренера збірної Боснії та Герцеговини. Він очолив команду трохи більше місяця тому. На цю посаду також претендував Андрій Шевченко.

Під його керівництвом збірна провела лише дві гри – перемога над Ліхтенштейном (2:1) та поразка від Ісландії (0:1). Варто сказати, що в 2008 році Мехо Кодро вже тренував збірну своєї країни, але після розбіжностей з керівництвом покинув свій пост. Під його керівництвом команда провела лише 2 товариські матчі.

Цього разу у нього також були розбіжності з керівниками асоціації.

Комітет з надзвичайних ситуацій Футбольної асоціації Боснії і Герцеговини прийняв одноголосне рішення розірвати контракт із нинішнім тренером збірної. Футбольна асоціація Боснії та Герцеговини дякує пану Мехі Кодрі за співпрацю та бажає йому успіхів у продовженні кар’єри“, – сказано в офіційному пресрелізі.

56-річний тренер мав непогану кар’єру в якості гравця. Найкращі його часи у якості гравця припадають на 90-ті. Нападник провів їх в Іспанії, де грав за Реал Сосьєдад (129 матчів, 79 голів), Барселону (32, 9), Тенеріфе (72, 18) та Алавес (32, 5). Також виступав на батьківщині за Вележ та Маккабі з Тель-Авіва. За збірну Боснії відіграв 13 матчів і забив 3 голи. Також провів 2 гри за збірну Югославії, голів не забивав.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *